Ketting Sea Bling 2024
(naar het patroontje ‘Angelique’ van Monique de Boer)

Omdat de eerste Sea Bling een paar jaar geleden al snel verkocht was, maar online nog vaak bewonderd wordt heb ik gewoon een nieuwe gemaakt. Niet exact hetzelfde natuurlijk, maar wel in een soortgelijke kleurencombinatie.

Deze keer bestaat de Sea Bling ketting uit een combinatie van zowel acryl rivoli’s  als Swarovski rivoli’s. In totaal 16 stuks in diverse tinten van mintgroen tot blauw. Al deze rivoli’s zijn omrand met kleine Japanse Miyuki kraaltjes in de kleur galvanized sea foam en mat sea foam. De gehele linkerzijde (kettingdeel) van deze ketting is met deze zelfde kralen gemaakt. 

En onderaan de ketting hangt nog de echte eyecatcher, nl. een prachtige Swarovski druppel die het geheel helemaal afmaakt.
(helaas is het erg lastig om deze kleuren en vooral ook het bling gehalte goed op de foto te krijgen, maar geloof me…het is er!)

Ook de sluiting van de ketting is bijzonder, deze bestaat namelijk ook helemaal uit kralen en rivoli’s.

Deze ketting is geschikt voor een  gewone gemiddelde nekmaat en valt erg mooi. De ketting is tot aan de ‘knoop’ ca. 45 cm lang. Het gedeelte met de Swarovski druppel is nog eens ca. 7,5 cm lang. (45,-)