Oorbellen Fuchsia Diamonds & armband La Fleur Fuchsia (in opdracht gemaakt)

Voor een bruiloft had Wendy een mooi fuchsia jurkje gekocht en zij wilde hier graag wat bijpassende sieraden bij. De sieraden moesten wel in fuchsia zijn, maar mochten vooral niet ‘ordinair’ worden. In overleg hebben we er daarom voor gekozen om het fuchsia te combineren met brons, wat een mooi warm effect geeft.

Oorbellen Fuchsia Diamonds

Oorbellen ‘Fuchsia Diamonds’ naar een model van Sherry Serafini.
Oorbellen met fuchsia Swarovski rivoli’s in het midden. De rivoli’s zijn omrand met bronzen Japanse Toho kraaltjes, daaromheen weer kleine fuchsiakleurige Tsjechische facetkralen en lichtbronzen Swarovski pareltjes. De gehele buitenrand is afgewerkt met fuchsia en bronzen Toho kraaltjes. Aan de onderzijde van de oorbel hangt nog een ‘franje’ van een glaspareltje en een Swarovski kristal druppel. De achterzijde van de oorbellen is afgewerkt met fuchsiakleurige ultrasuede. De oorbellen hangen aan 24kt goldfilled oorhaakjes.
De oorbellen zijn ca. 3,3 cm breed en (inclusief druppel) ca. 5 cm lang.

Armband La Fleur Fuchsia

Armband ‘La Fleur Fuchsia’ naar een patroon van Sabine Lippert.
Deze armband bestaat uit 8 fuchsia Swarovski chatons, ieder omrand met roze Swarovski bicone kraaltjes en bronzen Japanse Toho kraaltjes. Ook de rest van de armband is opgebouwd uit bronzen Japanse Toho kraaltjes in verschillende maten.
Het slotje is bronskleurig (nikkelvrij). Deze armband is speciaal op maat gemaakt voor Wendy en ca. 16 cm. lang excl. slotje.

Deze sieraden zijn speciaal in opdracht gemaakt en reeds verkocht, maar mocht je nu ook belangstelling hebben voor dergelijke sieraden of iets willen laten maken voor een (speciale) gelegenheid of bij een speciaal kledingstuk… stuur me dan vrijblijvend een mailtje of berichtje (madebydaphne@hotmail.nl) en dan kunnen we kijken wat ik eventueel voor je kan betekenen.

Set Fuchsia